skip to Main Content

ARMOEDE IS TOPSPORT


WELKOM!

Vandaag trek jij samen met een aantal collega’s de schoenen aan van Yvonne. Een vrouw met een dochter van 7, een hond en een héle hoop uitdagingen. Ze is één van de vele mensen die leeft in armoede en met schulden. Iedere dag moet ze keuzes maken die ze liever niet zou hebben. Die jij en ik ook niet zouden willen. Wist jij bijvoorbeeld dat moeders als Yvonne ervoor kiezen om hun kinderen niet naar verjaardagsfeestjes te laten gaan omdat ze geen geld hebben voor een cadeautje? Het is een voorbeeld van vele. En al zulke keuzes dragen een tragedie met zich mee die vaak onvoorstelbaar is als je zelf niet te maken hebt gehad met armoede.

Om jou mee te nemen in het gevoel achter zulke keuzes hebben wij de training Armoede is Topsport ontworpen. Samen met een ervaringsdeskundige stap je in het leven van Yvonne en haar dochter Loes. Ze is zelf even niet thuis, maar ze gaat jullie om advies vragen over hoe ze deze week haar uitgaven het beste kan doen. Welke keuzes zullen jullie maken?


TER VOORBEREIDING

Wat je nodig hebt is dit:
• Een apparaat met internet en werkende microfoon en camera. 
• Idealiter heb je een computer of laptop.
• Tablet of telefoon kunnen ook (maar liever niet). Daarvoor is het aan te raden om de app van Zoom te installeren. Een account is niet nodig.
Pen en papier.


TIJDEN

De starttijd is je als het goed is reeds medegedeeld. Let wel op! De starttijd is tevens de sluitingstijd van deelname. Wees dus op tijd. Wij zijn altijd 10 minuten van tevoren al paraat om je te verwelkomen. Gebruik die tijd om je apparaat te testen zodat we kunnen starten zonder vertraging.


TRAININGEN

We gebruiken het programma Zoom. Dit werkt vaak niet binnen intranetomgevingen zoals Citrix – let daar dus even op.

> Klik hier om naar de training in Zoom te gaan

Treed binnen met “join with video” en “join with audio”.

Mocht het gevraagd worden:
Meeting ID: 872 7599 8664
Passcode: 674702

Ben je nieuw bij Zoom of kom je er niet goed in? Kijk dan even dit korte filmpje. Kom je er alsnog niet uit lees dan de troubleshoot hieronder.


TROUBLESHOOT

Heb je problemen met Zoom, de link of het geluid? Geen paniek! Klik hieronder op de troubleshoot die je nodig hebt. Voor andere problemen staan we voor je klaar in de chat van Zoom.

LINK NAAR TRAINING

• Werkt de link niet? Klik dan met je rechtermuisknop op de link en kies “linkadres kopiëren” en plak deze in een internetbrowser.

• Er kan gevraagd worden naar een meeting ID of een passcode. Deze vind je onder de link naar de training.

ZOOM, BEELD EN GELUID

• Kom je Zoom niet in? Controleer eerst of je buiten de Citrix-omgeving bent. Binnen de Citrix werkt Zoom niet. Ga buiten de Citrix-omgeving en probeer opnieuw.

• Andere problemen met Zoom? Kijk dan even de onderstaande video.

 

NIKS WERKT

• Kom je er helemaal niet uit, laat ons dit dan weten in de chat van Zoom.

• Heb je alles geprobeerd en is ook de chat onbereikbaar, bel dan Ido (06-13163165) of Boy (06-52543513).