skip to Main Content

VACATURE


Gezocht: ervaringsdeskundige voor (online) trainingen

Wij zoeken ervaringsdeskundigen voor interactieve trainingen over maatschappelijke problemen. Ben jij een goede prater én luisteraar? Lees snel verder!

Wat we doen in het kort
Wij geven trainingen in opdracht van gemeenten, scholen, ministeries en vele andere partijen. Dit doen we altijd met een trainer en minimaal twee ervaringsdeskundigen.Met onze trainingen halen we hoge scores. Dat is het resultaat van sterke inhoud en dat we als team goed samenwerken. We zoeken dus niet alleen de juiste skills, maar ook de klik.

Wat doe je als ervaringsdeskundige
Onze trainingen zijn zeer interactief. De trainer is niet de persoon die alles weet. Hij of zij is degene die het beste uit de groep haalt. Dat doen we door interactie met de deelnemers aan te gaan én door de ervaringsdeskundige op het juiste moment aan het woord te laten.

Als ervaringsdeskundige vertel jij je verhaal en je ondersteunt op verschillende momenten de training met jouw ervaring. Daarmee schets je context en verbreed je het perspectief op de vraagstukken. Vaak is jouw verhaal datgene wat mensen het meest zullen herinneren.

Dit vragen we
– Je hebt persoonlijke ervaring met maatschappelijke vraagstukken zoals armoede, schulden, psychische problematiek of eenzaamheid.
– Je hebt je ervaring achter de rug of je bent er bijna uit
– Het is een pré als je een opleiding hebt gehad of volgt in ervaringsdeskundigheid
– Je bent goed in luisteren en het anticiperen op dat wat gezegd wordt
– Je weet jouw eigen verhaal kort en krachtig te vertellen aan groepen
– Je werkt graag in een team

Wat we bieden
– Inzet als ervaringsdeskundige op regelmatige basis
– Hoge mate van flexibiliteit
– Een degelijk uurtarief
– Vergoeding van voorwerk, reiskosten en reistijd
– Opties voor financiële vergoeding als je een uitkering ontvangt
– Het leveren van een waardevolle bijdrage aan betekenisvolle opdrachten

Wat we zoeken zijn ervaringsdeskundigen die het werk bij ons erbij willen doen. Naast een baan, naast je uitkering of als onderdeel van je zzp klussen. Wij bieden daarom geen werk in loondienst aan.

Meld je aan
Wil je meer weten stuur ons dan een mailtje met je telefoonnummer en je linkedin als je die hebt. We hoeven geen uitgebreide sollicitatiebrief. Wij nemen dan snel contact met je op.

hallo@onzichtbaar-denhaag.nl